Slideshow


Created with flickr slideshow.

Friday, January 27, 2017

PENGEDAR SHAKLEE SANDAKAN/PENAMPANG: SIAPA PENCIPTA VIVIX?


Selalu cerita tentang Vivix, share testimoni Vivix, tapi....
SIAPAKAH PENCIPTA VIVIX??

Insan yang mengkaji dan menemui ramuan vivix adalah seorang Doktor hebat yang bernama Dr Elizabeth Blackburn. Beliau pernah mengetuai American Cancer Research Association.

Dr. Elizabeth Blackburn

Beliau jugak merupakan pemenang anugerah Nobel Prize in 2009 for medicine kerana menjumpai telomerase iaitu satu protein yang mampu memanjang Telomere iaitu satu protein dalam DNA kita.Telomere ni yang simpan seribu rahsia tentang penyakit kita pada masa akan datang.


Bila protein telomere rosak disebabkan faktor usia & radical bebas, maka chromosome kita yang di copy, menjadi tak lengkap. So rosak, Maka hasillah sel yang rosak...


Terjadilah pelbagai penyakit pada tubuh kita seperti Kanser, penuaan, buah pinggang rosak, alzhemeir, penyakit saraf, diabetes, darah tinggi, strok dan lain-lain.

So kajian beliau adalah untuk memastikan tiada sel chromosome yang rosak. Beliau menang dengan penemuan ni dan mendapat anugerah Noble Prize.

Pihak saintis Shaklee telah bekerjasama dengan beliau untuk hasilkan Vivix dan kerana itu Vivix hanya dipatenkan khas untuk pihak Shaklee sahaja, company lain tidak boleh tiru.. NO NO NO !

Sebab tu la vivix sepatutnya semua org makan. Tidak kira anda sihat atau tidak...

Walaupun kita dah makan makanan yang sihat, tapi kita still perlukan bantuan pada tahap sel.

On the cellular level to protect us from making bad cells...

Bad cells equal to diseases, cancer and ageing...

Vivix will help you....

Emelda a.k.a Mama Mel 
📲0109304246

#ShootingStarsTeam 
#shakleesandakan
#shakleepenampang
#pengedarshaklee


No comments:

Post a Comment