Slideshow


Created with flickr slideshow.

Saturday, July 19, 2014

Shape up with Shaklee

Shape up Shaklee

Shaklee mengamalkan 3 peringkat untuk kurus iaitu:-

1) Membakar
•Pemecahan lemak dan kolestrol 

2) Mendetox atau membuang
•Membuang lemak dan toksin dalam badan

3) Membina
•Untuk membina otot dan mengelakkan dari kulit menggeleber

Proses pemecahan lemak boleh dilakukan dengan mengambil Lecithin dan (atau) Omega Guard. Lecithin dinamakan pengemulsi semulajadi kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak. Omega pula mampu membakar lemak tepu..

•Proses mendetox dan membuang adalah proses membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air 
besar.

•Bagi yang tidak sembelit, boleh mengambil Alfalfa (kurang sesuai diambil oleh mereka yang menghidap darah tinggi) dan yang mengalami masalah sembelit, boleh ambil Herb-Lax.. Herb-Lax tidak sesuai untuk ibu yang menyusu kerana ia akan menyebabkan bayi cirit-birit.

•Proses membina otot dengan protein. Ini adalah kerana protein sangat membantu dalam meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot dari bebas lemak.

Untuk protein yang terbaik, saya syorkan kawan-kawan mengambil Cinch Shake Mix tetapi bagi ibu yang menyusu saya syorkan mengambil ESP / Mealshakes..(ESP juga membantu dalam membanyakkan susu badan)

Kenapa mesti mengambil protein?

Kerana apabila lemak diurai dari badan, otot diperlukan untuk menggantikan ruang kosong itu bagi mengelakkan kulit kelihatan tidak bermaya, lembik dan kusam.

Kawan-kawan mesti tertanya-tanya mengapa mesti begitu banyak yang perlu diambil dalam set diet secara sihat Shaklee..Ini adalah kerana Set Shaklee tidak seperti Set Kurus jenama lain yang memberikan kesan dengan cepat dan tidak kekal..Selain itu, set lain memerlukan kawan-kawan untuk berpantang..Mesti kawan-kawan tidak mahu seperti itu..Tapi ini bukan bermakna kawan-kawan tidak perlu pantang jika mengambil Set Shaklee..Cuma kawan-kawan perlu mengurangkan LEMAK dan perlulah juga bersenam dan MINUM AIR SEBANYAK 3 LITER supaya proses pengurusan berjalan dengan lebih berkesan dan cepat.

•Ramai yang dah mencuba dan berpuas hati dengan Set Kurus Shaklee..Anda bila lagi..PM saya sekarang!!!

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

PERUNDING VITAMIN ANDA
EMELDA GEORGE
0109304146


Posted via Blogaway

No comments:

Post a Comment