Slideshow


Created with flickr slideshow.

Friday, May 13, 2016

Vivix TIDAK Beku!!!

Vivix yang baru dikeluarkan dari freezer selepas 2 hari... Boleh lihat ais halus tu...
Ini lah syrup Vivix yang baru keluar dari Freezer. Texture masih cair dan tidak beku.

Tips yang selalu digunapakai bila kita ingin tahu jika madu itu madu asli atau tidak, kita masukkan madu tu di dalam peti ais bahagian beku (freezer). Jika madu tidak bertukar keras dan masih dlm keadaan cair, bermaksud madu itu madu asli dan tiada campuran lain...

Nahhhhh, sekarang cuba letak VIVIX di dalam freezer... apa yang terjadi???

VIVIX ini kandungannya 100% tulen tanpa sedikit pun air atau campuran gula. Jika anda letak dalam peti sejuk beku pun, vivix tidak beku kerana khasiatnya yang begitu berkualiti.

Cari la tonik jenama yang tidak beku juga…kalau jumpa boleh bagitau… Vivix tidak beku tau, cuba lihat gambar di atas ini.

Vivix ini disimpan dalam peti ais sejuk beku memang vivix tidak beku..

Sebenarnya, APA KANDUNGAN VIVIX SHAKLEE?

1• MUSCADINE GRAPE
‪Memberi kesan ANTIOKSIDAN yang hebat. Jaguh segala anggur ni tau. Kromosom pun lebih dari anggur biasa. “Super Grape”. ‪Menyokong fungi sel dari segi kecekapan & prestasi keseluruhan.

2• POLYGONUM CUSPUDATUM
# Sumber yang kaya dengan RESVERATROL.
# Terbukti MELAMBATKAN PROSES PENUAAN sellular dengan menyokong pertahanan sellular dan membaiki DNA. Baiki kerosakan tau. Bukan mengubah.

3•PURPLE CARROT, EUROPEAN ELDERBERRY
‪Dua gabungan unik untuk kandungan POLIFENOL ANTOSIANIN yang TINGGI.

Mengapa mesti memilih VITAMIN SHAKLEE

✔ Halal
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

P/S : Vivix terbukti dapat menjadi penawar pesakit buah pinggan, diabetes, jantung, tumor, kanser dan ia juga sangat bagus untuk kesihatan keseluruhan. Beri vivix kepada ibu dan ayah di kampung, mereka pasti gembira jika hidup lebih sihat.

===========
CARA ORDER:
===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp/ Taip ke 010-9304146 Emelda


No comments:

Post a Comment