Slideshow


Created with flickr slideshow.

Friday, March 24, 2017

SHAKLEE SANDAKAN/PENAMPANG: AIR 'PAIP' YANG SEDAP & RINGAN!!!






Sejak minum air dari Get Clean Water Pitcher Shaklee kan, semakin hari semakin sedap dan 'ringan' ja minum plain water. Kalau dulu, ermmmm jangan cakap la, memang boleh tahan sehari dengan kurang dari 500ml air kosong yang diminum.

Apa yang membuatkan kami seisi keluarga suka dan akhirnya bertukar dengan Get Clean Water Pitcher? 


  • Rasa air yang 'ringan'. Susah nak explain macam mana rasa air yang 'ringan' ni. Sebelum ni, kadang-kadang bila minum air daripada mineral water atau air masak, terasa kelat dan susah nak telan. Kadang-kadang rasa payah untuk habiskan walaupun segelas air 300ml. Tapi bila dah minum air tapisan dengan menggunakan Water Pitcher Shaklee ni, senang ja nak telan. 

  • Tidak ada 'bau'. Kadang-kadang air yang kita minum ni tidak kira lah air mineral mahal atau murah, tutup botol putih ker, biru ker atau hijau, masih boleh terhidu bau pelik seola-ola bau klorin kan. Tapi dengan air tapisan Get Clean Water Pitcher, langsung takde bau yang tidak menyenangkan.

  • Air sangat fresh dan bersih. Pertama sekali bila baru menggunakan Get Clean Water Pitcher ni, benda pertama yang kami sekeluarga perasan ialah air tapisan ini sangat jernih... Seriously.... Rasa air pun very fresh.





Disclaimer:
Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Mengapa mesti memilih  Shaklee
✔ Mendapat Kelulusan KKM
✔ Tiada Kesan Sampingan
✔ Terbukti Berkesan
✔ Terbukti Semulajadi
✔ Terbukti Selamat
✔ Harga Mampu Milik

===========
CARA ORDER:
===========

~~~Rakan Kesihatan Anda : ~~~
♡♡ EMELDA GEORGE
♡♡ Contact No : 010-9304146
♡♡ Email : vigprob_mell@yahoo.com
♡♡ IG: Shaklee_Fabulously_In_N_Out
♡♡Facebook Page: Fabulously_In_N_Out
♡♡Blog:www.emeldashabelle.blogspot.my

ATAU BUAT PEMBELIAN SENDIRI..

1. Klik Link di SINI

2. Tandakan Produk Pilihan Anda & ikut arahan seterusnya.

3. Pembayaran Melalui DEBIT/CREDIT CARD.

4. SELESAI - Anda hanya perlu menunggu barang anda sampai di hadapan rumah.

ATAU

Dapatkan penjimatan sehingga 25% dengan mendaftar sebagai ahli dengan KLIK LINK DI BAWAH.

KLIK SINI


PENGEDAR SHAKLEE SANDAKAN, PENAMPANG, KOTA KINABALU dan PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA dan BRUNEI.

1 comment:

  1. Kami mmg gunakan penapis ne. Air lebih sedap dr RO tu.

    ReplyDelete